Skip to main content

Over Mij

Mijn naam is Christa van der Wel en naast coach in persoonlijk leiderschap ben ik eigenaar van WelBeing, praktijk voor massagetherapie. Ik ben een ervaren masseur en opgeleid in verschillende massagetechnieken en benaderingen om lichaam en geest in balans te brengen. Ieder mens is uniek. Mijn massages zijn dat dus ook.

Mijn praktijk is gevestigd in Boerderij Aldenhaag, een prachtige historische locatie gelegen op het landgoed Soelen; een oase van rust en ontspanning in een natuurlijke omgeving. 
Ik geloof dat regelmatige massages essentieel zijn voor het behoud van een goede gezondheid. Je werkhouding,  belemmerende gedachten, een grote mate van stress: het zijn allemaal triggers voor lichamelijke ongemakken.

Ik neem graag de tijd om je wensen te bespreken en een massagebehandeling op maat te bieden. Mijn doel is om je te helpen je beter te voelen, of je nu last hebt van pijnklachten of gewoon even wilt ontspannen. Ik zorg ervoor  dat je je na afloopt herboren voelt.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij WelBeing!

 

Lichaam en geest in balans

Pijntjes en kwaaltjes hebben soms niet alleen een fysieke oorzaak. Door massagetherapie leer je stilstaan bij wat ons lichaam ons écht te vertellen heeft, Dit werkt dieper door dan praten. Regelmatige massages zijn daarom essentieel voor behoud van goede gezondheid en evenwichtig leven, waarbij het niet alleen gaat om het behandelen van specifieke klachten, maar ook om het creëren van balans en harmonie in het hele lichaam.

Holistische visie
Massagetherapie kan helpen om stress en spanning te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, het immuunsysteem te versterken, de spijsvertering te bevorderen en de energiebalans te herstellen. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst, depressie, vermoeidheid en slapeloosheid.

Als masseur geloof ik dat het lichaam, de geest en de ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom richt ik mij niet alleen op de fysieke klachten, maar ook op de emotionele en mentale aspecten ervan.